Kattenvoer

Superieur Premium kattenvoeding

Zonder chemische geur-, kleur-, of smaakstoffen

Dit kattenvoer dekt de optimale dagelijkse behoefte eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw kat. De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van uitstekende kwaliteit in dit kattenvoer.

De toegevoegde natuurlijke vezels voorkomen de vorming van haarballen in de maag, dragen bij aan een optimale stofwisseling en handhaving van het juiste gewicht. Urineverzurende stoffen helpen de vorming van struvietkristallen voorkomen. Zo blijven de urinewegen gezond en is er minder kans op blaasgruis. Kortom het ideale kattenvoer.Exclusive Kattenvoer

Premium Kat Exclusive is een hoogwaardige en uitgebalanceerde kattenvoer voor volwassen katten in de bloei van hun leven.

Indoor kattenbrokken

Premium Kat Indoor is een 100% hoogwaardige premiumvoeding
speciaal voor volwassen binnenhuis levende katten met een
normaal lichaamsgewicht.

Een kat die uitsluitend binnenshuis leeft, heeft een lager activiteitsniveau.
Het energiegehalte van deze licht verteerbare voeding is daarom
aangepast zodat uw kat haar ideale gewicht kan behouden.Sensitive kattenbrokken

Premium Kat Sensitive is een 100% hoogwaardige premiumvoeding speciaal voor volwassen kieskeurige katten van alle rassen met allergieën, voedingsonverdraagzaamheid of spijsverteringsproblemen.

Premium Kat Sensitive bevordert een evenwichtige darmflora en onderscheidt zich door een hoge acceptatie en een goede verteerbaarheid.Light kattenbrokken 

Premium Kat Light Exclusive is een uitgebalanceerde dieetvoeding voor volwassen katten met een verlaagde energiebehoefte, gesteriliseerde katten en katten met de neiging tot overgewicht. Premium Kat Light Exclusive helpt uw kat om de vetmassa en niet de spiermassa af te bouwen tijdens de gewichtsafname.

 

6 Mix Krokante Kattenbrokken


6 Mix Krokante Kattenbrokjes is een 100% volledige maaltijd van licht verteerbare kattenbrokjes voor volwassen katten met een normale activiteit. Deze gevarieerde voeding bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw kat.

De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betere vertering en ontlasting. 6 Mix Krokante Kattenbrokjes is samengesteld op basis van rund, kip en vis en is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. Dankzij de vorm van de brokjes houd uw kat zijn of haar gebit schoon.
Kitten brokken

De groei is een belangrijke periode in het leven van een kat. Tijdens deze periode wordt de basis gelegd voor een gezond leven. Het is dan ook van essentieel belang dat uw kitten in deze periode een voeding binnenkrijgt met de juiste voedingsstoffen en in de juiste onderlinge verhoudingen.

Premium Kitten Exclusive is een 100% hoogwaardige en uitgebalanceerde premiumvoeding speciaal voor jonge kittens om uit te groeien tot een gezonde, levenslustige kat.

Dankzij een uitgekiende samenstelling met daarin zeer licht verteerbare grondstoffen wordt het maag-darmkanaal van uw kitten ontlast en vermindert u hiermee de kans op spijsverteringsproblemen. Door de Kwaliteitsingrediënten heeft deze voeding een hoge verteerbaarheid en is het onnodig om grote hoeveelheden te voeren, wat leidt tot minder en stevige ontlasting. Premium Kitten Exclusive is door zijn hoogwaardige energiegehalte ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten.


Premium XL brokken

Premium XL brokken is een 100 % hoogwaardige en uitgebalanceerde premium voeding speciaal ontwikkeld voor de voedingsbehoefte van de Maine Coon en andere grote katten. Bevat glucosamine en chondroïtine om de gewrichten en botten veerkrachtig en sterk te houden .


Senior kattenbrokken

Premium Kat Senior Exclusive is een 100% hoogwaardige en uitgebalanceerde Premiumvoeding voor oudere katten vanaf ongeveer  9  jaar.

Deze licht verteerbare voeding is speciaal aangepast op de stofwisselingsproces bij oudere katten. Het lagere aandeel van eiwitten, vetten en mineralen helpt uw kat om een lang en gezond leven te leiden.


Premium Kat Anti-Struvite

Premium Kat Anti-struvite is een volledige dieetvoeding voor volwassen katten voor het oplossen van struvietstenen. Struvietstenen en gruvietgruis is een veelvoorkomende aandoening bij katten. Struviet kan zorgen voor irritatie en ontstekingen van de urinewegen.
Voedingswijzer kitten
(Dit is een richtlijn, dit kan per kat wat afwijken)

Leeftijd in weken     4 - 12 weken    12 - 24 weken    24 - 52 weken
Maaltijden per dag        4                           3                           2


Leeftijd in weken    3 - 6 weken         6 - 24 weken    24 - 52 weken     vanaf 52 weken
Gram per dag           30 - 40 gr              40 - 90 gr           70 - 90 gr             Volwassen


Voedingswijzer volwassen per gram per dag
(Dit is een richtlijn)

2 kg      3 kg     4 kg     5 kg     6 kg      8 kg    10 kg
30 gr    40 gr   55 gr    65 gr   80 gr    95 gr   110 gr