Biologische Katten voer

leverbaar via Duurzaam dier / Pure Horse.

Zie web adres bij interessante links !Biologische voeding voor katten!
Biologische hondenvoeding en kattenvoeding van hoogwaardige herkomst en kwaliteit is onze specialiteit. Al onze (vlees)produkten zijn gegarandeerd vrij van verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en andere inferieure inhoudsstoffen.

Biologische complete kattenvoeding is uitgebalanceerd, het biedt katten alle voedingstoffen die ze nodig hebben. Verdeel de dagelijkse portie over twee maaltijden per dag. De kat heeft haar voeding graag smeuïg en niet te koud.
Wij adviseren daarom een beetje warm water door de voeding te prakken. Terra-Pura gebruikt géén chemische smaakversterkers, lokstoffen of weekmakers om de acceptatie van het voer te verhogen. Wees daarom geduldig en geef uw kat ruim de tijd aan gezonde voeding te wennen. (Net als bij kinderen...)
Geef de eerste dagen een klein beetje Terra-Pura gemengd met de oude (natte) voeding en geef iedere dag een klein beetje meer.
Het woord biologisch en BIO mag niet zomaar gebruikt worden. Het betekend dat alle produkten in het assortiment traceerbaar moeten zijn. Van elk produkt is de hele keten van grondstoffen, productie t/m verkoop vastgelegd.