Biologische Honden voeding

leverbaar via Duurzaam dier / Pure Horse.

Zie web adres bij interessante links !


Biologische voeding voor honden! Biologische hondenvoeding en kattenvoeding van hoogwaardige herkomst en kwaliteit is onze specialiteit.
Al onze (vlees)produkten zijn gegarandeerd vrij van verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en andere inferieure inhoudsstoffen.


Ziek vlees maakt zieke of verzwakte dieren niet beter... dat mag duidelijk zijn.

Mijn assortiment onderscheidt zich van alle andere aanbieders. Géén exotische vleessoorten, vruchten, groenten of kruiden die wilde dieren in Europa ook niet tot hun beschikking hebben. Mijn Duitse leveranciers maken zoveel mogelijk gebruik van grondstoffen uit de eigen regio.
Duitsland kent zeer strenge controle instanties, om kwaliteitscertificaten te behouden worden er hoge eisen aan de productie gesteld. Bovendien kenmerken mijn leveranciers zich allemaal door een bijzondere levenshouding: er wordt met veel plezier en inzet in de eerste plaats een goed en eerlijk product gemaakt.
Terug naar de natuur voor zover dat vandaag de dag mogelijk is.

Mijn leveranciers verstaan onder het woord 'levensmiddelen', 'middelen om te leven'. Laat hun open en eerlijke levenshouding een voorbeeld zijn voor anderen in de branche. Het belangrijkste wat ik de afgelopen jaren geleerd heb is dat gezonde humane voeding de beste basis voor gezonde diervoeding is. Zodoende kwam ik tot de conclusie dat alleen biologische bedrijven de belofte van gezonde en chemievrije voeding waar kunnen maken.
'Biologisch' is eigenlijk niets aparts, het is gewoon voeding zoals het hoort te zijn.... Certificatie is helaas broodnodig om rotte appels uit de mand te houden.. Goed voorbeeld doet goed volgen: Naar voorbeeld van mijn leveranciers heb ik mij aangemeld bij de Nederlandse Bio-controle (Skal) om zowel de webwinkel als de groothandel te registreren.
Het woord biologisch en BIO mag niet zomaar gebruikt worden. Het betekend dat alle produkten in het assortiment traceerbaar moeten zijn. Van elk produkt is de hele keten van grondstoffen, productie t/m verkoop vastgelegd.